Saturday, January 20, 2007

Weird Products

Ever wonder why people develop this kind of products? Who the hell buy these stuff?

Play-Doh Cologne
Those fresh-from-the-can, full-of-potential, childhood memories… Now in a convenient spray! This Limited Edition Cologne was created to celebrate the 50th Birthday of Play-Doh! Hasbro said the fragrance is “meant for highly-creative people, who seek a whimsical scent reminiscent of their childhood.” Close your eyes and you’re back in kindergarten all over again! It’s amazing how the scent of Play-Doh can take you to another time and place.”


Source: Perpetual Kid


Wild SwanSeriously, what the hell is this thing? Apparently this is a real product

If you would like to pick one of these up yourself, the guy who found it on a trip to Japan is currently selling one on Ebay. There is also a packaging translation available here.

2 comments:

Yellow Blade said...

Đến với giao nhận 247 thì việc vận chuyển hàng đi nhật giá rẻ, order hàng nhật bản giá rẻ sẽ không còn gì là khó khăn cả. Chúng tôi sẽ giúp bạn giải quyết các thủ tục vấn đề phát sinh khi vận chuyển hàng. Không chỉ phục vụ cho mỗi nước Nhật chúng tôi còn phục vụ cho nhiều đất nước qua các dịch vụ vận chuyển ship hàng hay gửi hàng đi. Cụ thể như ở Mỹ chúng tôi có dịch vụ mua hàng mỹ, order hàng mỹ, chuyển hàng đi mỹ giá rẻ nhất. Ở trên các bán hàng online nổi trên thế như amazon thì chúng tôi có Fado chuyên phục vụ nhu cầu mua hàng trên amazon của quý khách. Hãy đến với chúng tôi để được phục vụ tốt nhất nhé.

chuyenphatnhanhquocte said...


Mua hàng trên amazon
Mua hàng trên amazon nhật bản
mua hàng trên amazon có đảm bảo không
Ship hàng amazon về việt nam
chuyển nhà trọn gói phan nguyễn express
dịch vụ chuyển nhà trọn gói hồ chí minh
chuyển văn phòng trọn gói hồ chí minh